/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
de gevleugelde vrienden
Home » Info

De TT (vogelshow) 2020 gaat NIET door!!   

Clubblad April 2020
PDF – 716.9 KB 2 downloads
NBvV Voorlichtingsbulletin Juli 2020
PDF – 1.0 MB 2 downloads

De Roode schuur, de locatie waar wij onze ledenavonden organiseren. hou het clubblad in de gaten voor data en tijden.

 

De Wellkoop, is de locatie waar we jaarlijks onze eigen TT houden. Het is tevens ook de locatie waar de SSS plaats vind wanneer deze door ons georganiseerd word. 

Reactie plaatsen

Reacties

R.P.O. Fennema
3 maanden geleden

Goedemiddag,
Ik ben op zoek naar een Lizardpop. Kunt u mij in contact brengen met een mogelijk lid welke Lizardkanaries fokt. Bij voorbaat dank.
Met vr.gr.
Rob Fennema
06-53673360

Jacq Timmer (secretaris Harderwijker Vogelliefhebbers)
9 maanden geleden

Heren,
Graag zou ik in contact willen komen met de secretaris van jullie vereniging, echter kan ik helaas geen rechtstreeks mailadres vinden, vandaar op deze maniier.

Henk van Randen
een jaar geleden

Beste,
Ik probeer informatie te vinden op uw website....
u zult uw best gedaan hebben voor een site maar ik zou er toch voor zorgen dat het bestuur duidelijk op een alternatieve manier ook vindbaar is om te voorkomen dat potentiele leden afhaken...
vrgr Henk

Danny
een jaar geleden

Beste Henk,

afgelopen dagen is er wat oude informatie verwijdert en was ik nog niet in staat het laatste nieuws te plaatsen.
Hopelijk vind U nu wel de informatie die u zocht.

anders hoor ik het graag.

M.v.g. Danny

Niek
2 jaar geleden

Beste vogelliefhebbers,

Ik heb 2 zebravinken die nog een nestje hebben, ja echt waar :(. Nu wil ik graag 4 ringen bestellen voor de jonkies, weet iemand waar ik dit het beste kan doen?

Groetjes Niek

DANNY
2 jaar geleden

Hoi Niek,

Voor vragen over ringen kunt u zich richten tot Henry. Hij is ringen commissaris.

Mvg Danny

Niek
2 jaar geleden

Hoi Danny,

Hartelijk dank, zal ik gaan doen :0

Maak een Gratis Website met JouwWeb