/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
de gevleugelde vrienden
Home » Foto's

Beste vogelvrienden, 

Als eerste een heel gezond en prachtig vogeljaar gewenst. Vanavond houden wij weer onze traditionele bingo avond. Waar eerst de prijzen binnen onze eigen vereniging worden uitgedeeld. 

Uiteraard van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijzen dat geld natuurlijk ook voor onze vogelvrienden van vogelverenigingVios Swifterbant die mee deden aan de SuyderSeeSjoow 2019.

 

 

De voorzitter heeft de TT 2019 geopend. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijs. 

De winnaar van de beste gewaardeerde vogel is Dhr. v Wee van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

De keuring van de vogels is in volle gang. Ook dit jaar hebben we weer een mooi aantal en een grote verscheidenheid aan vogels.

Morgen om 13.00 uur word de show officieel geopend. We hebben ook dit jaar weer onze show mogen opbouwen in de Welkoop te Zeewolde.

Wees Welkom.

 

.

 Er zijn ook een paar schitterende  schilderijen te bewonderen. Hieronder een kleine impressie.